Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PREDAJ - 1 izbový byt s terasou a parkovacím miestom v modernom projekte MIKO

115 000 €

RK CASMAR ponúka na predaj 1izbový byt (v štandarde) s terasou a parkovacím miestom v modernom projekte MIKO v Trnave na Mikovíniho ulici.

Výmera podlahovej plochy bytu (bez plochy terasy) je 32,64 m². Predávaný byt nachádzajúci sa na 1. n.p. bytového domu pozostáva z jednej obytnej miestnosti (obývacia izba) a príslušenstva, ktorým je: chodba, kúpeľňa a kuchyňa. K bytu patrí aj terasa s podlahovou plochou 10,24 m²
 

NOSNÉ KONŠTRUKCIE A PRIEČKY - Nosný systém nadzemných podlaží je stenový priečny konštrukčný systém zo železobetónových stien, doplnený obvodovými výplňovými stenami z tvaroviek HELUZ PLUS 30 BRÚSENÁ (čiastočne železobetónovými stužujúcimi stĺpmi) a vnútornými nosnými stenami taktiež zo železobetónu a vo vyšších podlažiach tehlovými z tvaroviek HELUZ PLUS 25. Zateplenie obvodových stien je riešené ako kontaktný zatepľovací systém ETICS z PSE hr. 120mm+silikátová omietka.

Medzibytové deliace steny a schodišťové steny sú tvorené zvukovoizolačnými tvarovkami HELUZ AKU 25 MK. Vnútorné priečky sú murované z tehlových tvárnic HELUZ 11,5 BRÚSENÁ.

Všetky okná a dvere na loggiu a balkón sú plastové s trojsklom s otváraním zboku aj ako vetračka + mikroventilácia (farebné prevedenie z vonku oceľová šedá a z vnútra biela farba).

 

Vnútorné steny sú z jednovrstvovej vápenno-cementovej omietky BAUMIT v hr. 10-35 mm

 

Vykurovanie je riešené ako ústredné pomocou radiátorov.

 

Vstupné dvere do bytu sú drevené a bezpečnostné s požiarnou odolnosťou 30 minút.

 

 

Lokalita ponúka výbornú občiansku vybavenosť. Bytový dom sa nachádza v tesnej blízkosti nákupného centra OC ISLAND kde nájdete všetky potrebné obchodné reťazce. Výhodou lokality je rýchle napojenie na D1 a R1.

Cena nehnuteľnosti je 115.000 € vrátane parkovacieho státia a pivničnej kobky.

 V cene je zahrnuté realitné a právne poradenstvo, vypracovanie zmluvnej dokumentácie a návrhov na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností.

Info a obhliadky : Greta Gašparová, tel. č. 0915 133 555,  gasparova@casmar.sk

Túto nehnuteľnosť je možné zakúpiť prostredníctvom hypotekárneho úveru, s ktorým Vám radi pomôžeme.
© Popis nehnuteľnosti, text a foto - dokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti CASMAR REALITY s.r.o.  


  Zdieľať na Facebooku
Typ ponuky
Predaj
Typ
1-izbový byt
Lokalita
Mikovíniho
Trnava
Celková výmera
42.88 m2

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
neurčené
Podlahová plocha:
42.88 m2
Stav:
novostavba
vlastnosti pozadie

Informatívna úverová kalkulačka