Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PREDAJ - rozľahlý stavebný pozemok v obci Majcichov o rozlohe 1582 m2.

195 000 €

RK CASMAR Vám ponúka na predaj rozľahlý stavebný pozemok v obci Majcichov, na konci slepej uličky, ktorý je situovaný čiastočne na brehu jedného z ramien Dudváhu o rozlohe 1582 m2. Časť predávaného pozemku je tvorená krásnou prírodou v podobe malého lesíka. Jedná sa posledný voľný pozemok v projekte Dolné lúky  a preto je zaručené, že v okolí pozemku nebude prebiehať žiadna ďalšia stavebná činnosť. Ponúkaný pozemok je kompletne zavezený a splanírovaný  kvalitnou ornicou (černozem) a vykopanou studňou s novým, ešte nepoužitým ponorným čerpadlom. Celý pozemok je oplotený betónovým oplotením. V súčasnosti je na pozemku umiestnená aj zánovná unimobunka využiteľná pri stavebných prácach.

Obec Majcichov sa nachádza 15 minút od mesta Trnava s výbornou občianskou vybavenosťou a dostupnosťou na obchvat D1 a R1. Občianska vybavenosť - MŠ, ZŠ, pošta, potraviny, lekár, reštaurácia a mnohé iné služby.

Cena nehnuteľnosti je 195 000 € vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti.
Pre bližšie informácie ma kontaktujte na tel. č 0915 133 555 alebo gasparova@casmar.sk

V cene je zahrnuté profesionálne realitné a právne poradenstvo, vypracovanie zmluvnej dokumentácie a návrhov na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností.

Túto nehnuteľnosť je možné kúpiť aj prostredníctvom hypotekárneho úveru, s ktorým Vám radi pomôžeme.

 

 

Zdieľať na Facebooku
Typ ponuky
Predaj
Typ
Pozemok pre rodinné domy
Lokalita

Majcichov
Celková výmera
1582 m2

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
1582 m2
vlastnosti pozadie