Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Prenájom - 2 izb . byt s garážovým parkingom PRÚDY

650 €/mesiac

V projekte Prúdy Trnava Vám ponúkame na prenájom úplne nový zariadený 2 izbový byt o výmere cca 39 m2, ku ktorému prislúcha pivničná kobka a vnútorné garážové parkovacie státie v suteréne novostavby.

Byt je kompletne zariadený, vybavený klimatizáciou, v kuchyni sa nachádzajú všetky spotrebiče vrátane umývačky riadu, kúpeľňa disponuje komfortným sprchovým kútom, WC a práčkou.

Byt sa nachádza na vyvýšenom 1/6p. bezbariérového BD s výťahom, má južnú orientáciu. Na všetkých oknách sú exteriérové hliníkové žalúzie na diaľkové ovládanie, byt je klimatizovaný. K bytu prislúcha aj pivničná kobka v suteréne BD a parking. Byt nemá loggiu.

Projekt Prúdy sa nachádza v blízkosti centra mesta, len 10 min chôdzou do City Areny, ponúka kvalitné a tiché bývanie a rýchle napojenie na obchvat mesta a aj na diaľnicu D1/R1.

Byt je vhodný pre max 2 osoby, bez zvierat.

Cena mesačného nájmu je 650 € + 50 € za garážové parkovacie státie, 1 x depozit.

Províziu RK vo výške 1 mesačného nájmu hradí nájomca.

Pre viac informácií a obhliadky nás kontaktujte na 0948 664 224, mail : legenyova.z@casmar.sk

Zdieľať na Facebooku
Typ ponuky
Prenájom
Typ
2-izbový byt
Lokalita
Včelárska
Trnava
Celková výmera
39 m2

Vlastnosti nehnuteľnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
39 m2
Zastavaná plocha:
39 m2
Stav:
novostavba
Celková plocha:
39 m2
vlastnosti pozadie